Maak van vitaliteit prioriteit! Kom in beweging! 
 

Nieuws/Blog/Vlog

 

2023-12-30

Een Onvergetelijk Zumba® & Zumba®Gold Evenement op 10 december 2023!

Wij zijn nog aan het nagenieten💖💖💖💖💖💖@zumba gaat over verbinden en liefde voor jezelf en voor elkaar. Wat een enorme bak ENERGIE. Kippenvel momenten door jullie💥Wat een geweldige ervaring was het Zumba® & Zumba®Gold evenement op 10 december 2023! Luci en ik zijn nog steeds sprakeloos over de ongelofelijke energie✨🌟💖 die we mochten ervaren De impact van dit evenement heeft ons zelfs tot tranen geroerd. De overweldigende hoeveelheid liefdevolle berichten, filmpjes en foto’s die we van jullie hebben ontvangen hebben ons geraakt. We voelen ons enorm dankbaar voor deze onvergetelijke dag en willen jullie allen hartelijk bedanken. Zonder jullie hebben wij niet het allermooiste werk van de hele wereld.🕺💃✨🌟💖🎉

Dankbaarheid:

We willen graag onze oprechte dankbaarheid 💖🔥💫💓uiten voor iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan de magie van deze dag. Jullie energie en enthousiasme hebben dit evenement tot iets bijzonders gemaakt. We waren letterlijk stil van alle positieve reacties en liefdevolle verhalen die we mochten horen. Het is hartverwarmend om te zien hoe Zumba® mensen van verschillende leeftijden samenbrengt in één vrolijke en energieke gemeenschap.

Beelden om te Koesteren:

Gelukkig hebben we deze prachtige momenten vastgelegd op beeld, en we willen jullie uitnodigen om met ons mee te genieten. Een speciale dank aan Salvatore en KimVosfotografie 📸📷📢📸✨voor het vastleggen van deze memorabele momenten. De beelden vangen de vreugde, energie en verbondenheid van het evenement perfect.
DansfotografieZumbaEventValkenswaardJoyceLuci2023-LR-kimvos.com4N9A5223.jpgDansfotografieZumbaEventValkenswaardJoyceLuci2023-LR-kimvos.comR6M27727.jpgDansfotografieZumbaEventValkenswaardJoyceLuci2023-LR-kimvos.comR6M26482.jpgDansfotografieZumbaEventValkenswaardJoyceLuci2023-LR-kimvos.com4N9A4672.jpg
Afsluiting:

Het Zumba en Zumba Gold evenement op 10 december 2023 zal voor altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. We zijn overweldigd door de liefde en steun die we hebben ontvangen. Bedankt aan iedereen die deel heeft uitgemaakt van deze fantastische dag. Laten we samen blijven dansen, genieten en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.
🕺💃✨🌟💖🎉🔥💫🎶💓🌈🙌👏😍

Luci & Joyce

Admin - 17:06:57 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn