Maak van vitaliteit prioriteit! Kom in beweging! 
 
INSCHRIJVEN
PROEFLES

Zumba® Fitness

Het is fun, het is makkelijk en het is super effectief. Het is Zumba® Fitness! Zumba® is al vele jaren een wereldwijd, toonaangevend, dance fitness programma.
Zumba® Fitness combineert de meest effectieve fitnessoefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten, zoals: salsa, merengue, cumbia, samba en reggaeton. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt, dat je bezig bent met een geweldige bodyworkout en dat je wel 1000 calorieën per uur verbrandt!
• Zumba® Fitness is voor iedereen! Je hebt geen ervaring nodig in dans of aerobics, want Zumba® Fitness kent geen moeilijke choreografieën. Niets moet en alles mag!
• Zumba® Fitness is fun: het is de soort workout die je elke dag wel zou willen doen om je een heerlijk gevoel te geven.
• Zumba® Fitness is anders: heel verrassend is dat deze leuke opzwepende vakantiemuziek zich tot een workout heeft ontwikkeld.
• Zumba® Fitness is bewezen effectief als fitness workout.
• Zumba® Fitness is een party: iedere les ervaar je als een feest.

Zumba®Gold Fitness

Zumba® Gold is net als Zumba® Fitness, vrolijk en heerlijk om te doen. Zumba® Gold is vooral bedoeld voor beginners en actieve ouderen. Onze Gold lessen zijn ook geschikt voor gevorderden die het tijdelijk wat rustiger aan moeten doen. De les is minder zwaar, omdat het tempo lager ligt en er meer uitleg wordt gegeven.
Werk op een leuke manier aan je conditie, evenwicht en spieropbouw door te bewegen op de warme klanken van de Latin-muziek. Doe mee aan Zumba® Gold!

Pilates

De Pilates Methode is ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates(1883-1967), geboren te Mönchengladbach in Duitsland. Omdat hij als kind al veel gezondheidsproblemen had, was hij van jongs af aan al geïnteresseerd in gezondheid, welzijn en het verenigen van lichaam en geest. De trainingsmethode is ontworpen om het lichaam in evenwicht te brengen en bestaat uit een uitgebreid systeem van specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op de mat of op speciale apparaten.

Dit bewegingssysteem volgt de principes van zeer bewust, beheerst en gecontroleerd bewegen met een intense concentratie, een specifieke ademhaling, werken vanuit je kern (in Pilates termen het powerhouse genoemd) en dit alles met vloeiende bewegingen.

Pilates verbetert de spierkracht en flexibiliteit, vooral van de rompspieren en de bekkenspieren en het vergroot de mobiliteit in de gewrichten. Hierdoor ontstaat een goede lichaamshouding een soepeler bewegingspatroon en een beter lichaamsbewustzijn. Door de specifieke ademhalingstechniek wordt de longcapaciteit groter en het verbetert de bloedcirculatie.
De  klassieke mat Pilates methode is er op gericht om in groepsverband te trainen, met ruimte voor persoonlijke aandacht en correcties.

Voor wie is de Pilates Methode?

Pilates is toegankelijk voor iedereen, jong en oud, topatleet of niet. Eenieder, die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, zijn of haar houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen.

Het resultaat

  • Een sterk en slank lichaam.
  • Verbeteren en beheersen van lichaam, ongeacht de huidige conditie.
  • Voorkomen van of snellere genezing van blessures.
  • Pilates is een ideaal alternatief voor eenieder die conventionele training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, osteoporosis, scoliosis, zwaarlijvigheid, rugklachten, etc.


Strong Nation®
STRONG Nation® is high intensity interval training, beter bekend als HIIT. In deze 45-minuten workout geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Aan het eind van deze workout voel je je een ware badass die de hele wereld aankan! Keertje ervaren? Kom dan meedoen met een proefles!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn