Maak van vitaliteit prioriteit! Kom in beweging! 
 

Vitaliteitsmanager & adviseur


Vitaliteitsmanagement overstijgt het simpelweg sturen van je medewerkers naar de sportschool. Het is meer dan alleen fysieke gezondheid; het omvat essentiële elementen zoals energie, motivatie en veerkracht.
Bedrijven en organisaties die consistent investeren in de gezondheid, vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, presteren opmerkelijk beter. Dit resulteert in verhoogd werkplezier, verminderd ziekteverzuim en een verhoogde arbeidsproductiviteit.
Met de vergrijzing van de bevolking en de dreigende arbeidsmarktkrapte is het essentieel dat mensen langer actief blijven in het arbeidsproces. Hierdoor wordt vitaliteitsmanagement een uiterst actueel onderwerp, en het is van groot belang dat organisaties de nodige aandacht besteden aan vitaliteit.
Vitaliteitsmanagement of advies wordt altijd op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf.


Alvast een tip! Geef eens een compliment?

Complimenten krijgen versterkt je zelfbeeld. Ze activeren het centrum in je hersenen dat dopamine aanmaakt, wat een goed gevoel geeft. Complimenten halen het beste in de ander naar boven. Bovendien krijg je zelf door het compliment geven meer oog voor het positieve in de ander.
Succes!


 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn